Op donderdag 25 januari a.s. komt Juglen Zwaan, voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut en auteur van diverse (gezondheids)boeken wederom naar Rossum met een boeiende lezing over de relatie tussen voeding en onze gezondheid.
Nu er zoveel mis is met onze voeding, denk aan bestrijdingsmiddelen en de zeer sterke bewerking van onze voedingsmiddelen, is het meer dan ooit van belang om te weten wat je nu beter wel en zeker niet moet consumeren.
“Het is belangrijk dat we kennis nemen van hetgeen we met gezonde voeding en met ons voedingspatroon echt kunnen bereiken voor onze gezondheid.
Juglen Zwaan is een bevlogen en enthousiast spreker en schrijver over voeding en gezondheid.
Hij combineert moderne wetenschap met eeuwen oude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.
Tevens zal hij in deze lezing ingaan op zijn nieuw uitgebrachte boek “De Voedingswijzer” wat feitelijk een vervolg is van zijn eerder verschenen boek, De Supplementenwijzer.
Wat begon als een idee om de heilzame aspecten van groenten en fruit in kaart te brengen, groeide uit tot een boek waarin de invloed van vrijwel alle voedingsmiddelen op onze gezondheid uitgebreid wordt besproken.
“Eten doen we allemaal dagelijks. Maar wat stoppen we nu precies in onze mond? Wat zit erin? Wat doet het met onze gezondheid”? Zijn gebonden, full colour boek van 480 pagina’s geeft daar op een begrijpelijke manier antwoord op. Honderden voedingsmiddelen komen uitgebreid aan bod. Uniek is ook de zelfhulpwijzer, waarbij eenvoudig is op te zoeken welke voedingsmiddelen positief kunnen inwerken op bepaalde klachten. Het is een zeer complete gids, waarbij gebruik gemaakt is van de huidige wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid. Nog niet eerder is er zo’n compleet naslagwerk verschenen waarin vrijwel alle onbewerkte voedingsmiddelen uit de supermarkt zo uitgebreid besproken zijn. Aan bod komen onder meer groenten, fruit, noten, zaden, granen, peulvruchten, kruiden, kiemen, slasoorten, zeewier, oliën, vetten, vlees, vis, zuivel, dranken en meer. Dit boek geeft je alle gereedschappen om je gezondheid op een natuurlijke manier in eigen hand te nemen.
Juglen Zwaan is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid. Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen. Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen en gezondheid.
Meer lezen over Juglen Zwaan: www.ahealthylife.nl
Aanmelden voor deze lezing is noodzakelijk en kan op: www.heelzijn.info
Locatie: Kulturhus de CoCer, Thijplein 1, Rossum (overijssel)
Wanneer: Donderdag 25 januari
Tijd: 19.30 uur – 22.00 uur
Kosten: €15,- te voldoen aan de zaal
Foto: Heelzijn