Kok Jan Vos en zijn team hebben voor Palmpasen een menu bedacht met ‘klassiek gerechten’. Dat wordt op de zondag van Palmpasen, 24 maart, in de KloosterKeuken geserveerd.
Jan Vos huurt bij gelegenheid de KloosterKeuken voor zijn kookstudio’s en verzorgt samen met Christine, Henk en Karlijn op gezette tijden een overheerlijk menu dat in de KloosterKeuken geserveerd wordt. Dit keer grijpt de Ootmarsumse kok terug naar ‘klassieke gerechten’.
Het allereerste lezersmenu destijds bij hotel-restaurant De Vos
“En groot deel van de menukaart hebben we destijds gebruikt voor het allereerste lezersmenu dat georganiseerd werd tijdens het 150-jarig bestaan van de Twentsche Courant,” vertelt Jan Vos. “Destijds stond ook de gevulde zalm in bladerdeeg al op het menu en dat gold ook voor de salade ‘De Vos’ en de soesjes met huisgemaakt vanille-ijs en echte chocoladesaus. Het zorgde toen voor veel positieve reacties en bijvoorbeeld de gevulde zalm ging letterlijk en figuurlijk over de tong: in positieve zin dan,” lacht Jan Vos.
Op 24 maart kunnen belangstellenden genieten van dit Palmpasenmenu in de KloosterKeuken. Vanaf 18.00 uur kan men daar terecht voor deze ‘klassieke’ gerechten. Reserveren is mogelijk via jan@vosculinair.nl of mobiel 06 25 06 34 15. Prijs per couvert is 49,50 per persoon.
< Vorig / Volgende bericht >
Gerelateerde berichten
7000 euro voor zwembad en molen
25 januari 2020In de kapel van het klooster Maria ad Fontes in Ootmarsum heeft wethouder Benno Brand donderdagavond...
Lees verder >Oliebollen en balkenbrij brengen bijna 5000 euro op voor het goede doel
3 januari 2019Afgelopen oudejaarsdag werd er in en bij het restaurant de Kloosterkeuken in Ootmarsum weer een olie...
Lees verder >Sfeervolle acties voor het goede doel in het klooster Maria ad Fontes
14 december 2018Na het succes van de eerste editie in 2017 wordt er rond de jaarwisseling in en rond het voormalig k...
Lees verder >