Op woensdag 5 augustus verwelkomt parkhotel de Wiemsel haar eerste gasten. Tot dit tijd moet er nog heel wat werk worden verzet, maar de contouren van het volledig gerenoveerde hotel worden steeds zichtbaarder. Ook in de organisatie heeft eigenaar Henning J. Claassen grote stappen gezet. Het managementteam is geformeerd en zij hebben hun eerste overleg gevoerd in de Brasserie van Rien Schulten. General manager is Rolf Slickers. Chef de cuisine is Stefan Bekhuis. Hij heeft al eens eerder in het restaurant gewerkt, maar dan onder chef-kok Gerhard Müller. Vertrouwde gezichten in het managementteam zijn ook Tonny Oude Weernink als Chef Engineer en Rainier Veldboer, die de functie van Front Office Manager bekleedt. Restaurant Manager is Sofien Oueslati en Karin Bosscher is Executive housekeeper. Spa & Wellness wordt gerund door Martin Hemme. Het is een zelfstandige afdeling in het Parkhotel, maar de gasten kunnen uiteraard ook gebruik maken van deze voorziening.
Een aantal leden van het Managementteam is inmiddels in functie. Vanaf 22 juli functioneren ze allemaal en dan hebben ze tot 5 augustus de tijd om alle voorbereidingen te treffen om vanaf die datum de eerste gasten op een hartelijke wijze te ontvangen. Vanaf die dag is ook het restaurant geopend.
De reserveringen lopen inmiddels binnen. Onder de gasten vertrouwde namen, die in de ‘vroegere’ Wiemsel regelmatig kwamen overnachten, en nu heel benieuwd zijn wat het gerenoveerde hotelbedrijf hen weer te bieden heeft.
Het Managementteam van Parkhotel de Wiemsel
Van links naar rechts
Martin Hemme/Spa&Wellness; Stefan Bekhuis/Chef de cuisine; Rainier Veldboer/Front office manager; Sofien Oueslati/Restaurant manager;
Tonny Oude Weernink /Chief engineer; Rolf Slickers/General manager; Karin Bosscher/Executive housekeeper