Restaurant De Pastorie heeft zich als nieuwkomer gemeld in de Lekker top 500. Het bedrijf, nog maar drie jaar jong, staat onder leiding van Anouk en Ian Ziegerink en in de keuken staat chef-kok Rick Stadnik aan het culinaire roer.
Anouk en Ian zien het als een waardering voor drie jaar heel hard werken en zijn ook erg trots op al hun medewerkers. “We hebben een fantastisch team. Daar zijn we erg trots op en zeker ook met onze uitverkiezing in de Lekker 500. Het is een ontzettende eer waar we oprecht blij mee zijn,” vertellen Anouk en Ian Ziegerink.
Het rapport is in grote lijnen lovend en zeker voor wat betreft het eten en de gevarieerde kaart in restaurant de Pastorie.
Daarnaast geeft men complimenten aan het sfeervol ingerichte en modern opgezette restaurant. Punten van verbetering zijn er ook en dan gaat het om gastheer – of gastvrouwschap. “Als dat lukt dan komt het helemaal goed met dit restaurant,” is de mooie slotzin in het rapport dat binnenkort in het blad Lekker editie 2017 te lezen valt.
Ook op de Facebookpagina van De Pastorie is één en ander na te lezen.
< Vorig / Volgende bericht >
Gerelateerde berichten
Hamburger Drive Thru voor de deur van De Pastorie
19 november 2020Brasserie en restaurant De Pastorie moet, door de maatregelen om het Coronavirus de kop in te drukke...
Lees verder >Een route door Twente langs ‘onze boeren’ vanuit de Pastorie
23 mei 2020Met als start en finish bij brasserie en restaurant de Pastorie is er op Eerste Pinksterdag een ...
Lees verder >Live cooking restaurant de Pastorie tussen kleurrijke schilderijen
20 november 2019Voor het eerst kunnen gasten van restaurant de Pastorie in het museum van Ton Schulten dineren. In d...
Lees verder >