Slachtdag bij Aogeler Rund

‘Wij zijn Aogeler Rund. Boer èn slager. We weten precies wat we verkopen. Beter leven vlees van onze eigen runderen uit het Twentse Agelo. Of kip of varken van onze noaber verderop. Van het hele dier maken we de lekkerste specialiteiten.’ Met deze slogan timmert Aogeler Rund de afgelopen jaren aan de weg en met succes. Ze namen slagerij Arens in Ootmarsum over en op hun eigen bedrijf in Agelo is het komen en gaan van klanten, die daar vleesproducten halen. Met beter leven vlees geeft de familie Damink, de uitbaters van Aogeler Rund, aan dat hun koeien een goed en beter leven hebben, omdat er veel ruimte voor hen gecreëerd wordt. Zowel in de stallen als buiten. Tevens hopen de eigenaren dat hun klanten door hun formule en hun vlees een beter leven krijgen.
Om dat verhaal te delen organiseert Aogeler rund een Slachtdag. Deze vindt plaats op zondag 13 oktober tussen 11.00 uur en 17.00 uur op hun erg aan de Weerselosestraat 9 in Agelo. “Graag vertellen we over wat we doen en laten we je zien waar jouw stuk vlees vandaan komt.

Tijdens deze Slachtdag maak je kennis met het mooie ambacht van het slagersvak. We nemen je mee in de verwerking van onze producten. Het vlees dat we op deze dag verwerken, wordt direct na de demonstratie verkocht,” geven  Irma en Koen Damink tijdens de Slachtdag een kijkje in hun slagerijkeuken.
Op het erf is van alles te doen voor jong en oud. Ervaar de activiteiten op dit erf en in deze slagerij. Er is gelegenheid om een plek te vinden om daar te genieten van een hapje en drankje.
Zo kan iedereen genieten van een (h)eerlijk broodje beefburger of braadworst. Voor de kinderen is er een springkussen, een zandbak en er kan een glittertattoo gezet worden. Daarnaast is er een streekmarkt en kan iedereen een kijkje nemen bij de dieren en in de stallen van Aogeler Rund. Kortom een mooie dag met activiteiten voor alle leeftijdscategorieën.

< Vorig / Volgende bericht

Gerelateerde berichten

Speciale slachtdag  ‘Aogeler rund’

Speciale slachtdag  ‘Aogeler rund’

Van het varken aan de ladder tot aan de speklap op het bord: ‘Aogeler rund’ laat zien hoe vlees ...

Lees verder >