Vanaf 1 maart krijgt Via Grande een nieuwe kaart. Hierin is veel aandacht voor verse producten uit de regio, zoals buffel-mozzarella en buffelvlees uit Lattrop. Helemaal nieuw is Spaghetti Parmigiano, die aan de tafel bereid wordt.
Pasta al Parmigiano is een gerecht dat al vele jaren de tongen streelt in Italië. Het gerecht begint met wodka, die brandend in een enigszins uitgeholde, maar hele Parmigiano Reggiano kaas wordt gegoten. Eenmaal in de kaas brandt de wodka nog een tijd door, waardoor de bovenste laag van de kaas smelt. Als de wodka uitgebrand is, wordt vers bereide pasta met de saus in de kaas gestort.
Noura Fawzy bereidt het heerlijke gerecht aan de tafel
De mal van de Parmezaanse kaas wordt op deze manier gebruikt als een opdienschaal voor pasta, zodat de pasta de kans krijgt te smelten op het kaasbedje en de unieke aroma’s kan opnemen. De pasta wordt na snel omroeren direct opgediend.
Daarnaast komen verse zeetong en gegrilde tonijn en wat dacht u van runder- ribeye (van 200 gram) op de nieuwe menukaart. Voor liefhebbers hebben we een kalfsschnitzel. Deze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappels en een groene salade. Natuurlijk komt de Pizza Thermidor ook op de kaart, zodat iedereen kan genieten van de prijswinnende pizza. Het diner kan worden afgesloten met een coupe van ambachtelijk Italiaans ijs of andere huisgemaakte Italiaanse desserts. Reserveren kan per telefoon: 0541-294096!